Regresija z odraslimi

Regresija z odraslimi

Izhodišče za regresijo so osebni problemi posameznika, ki jih definiramo v pogovoru pred procesom. Kako bo regresija potekala, je odvisno od te problematike in od karme posameznika, zato je vsak proces edinstven.

Bistven element regresije je vzpostavitev stika z nezavednim, z Višjim jazom, ki vodi in usmerja proces. Višji Jaz je naše najglobje duhovno bistvo, neke vrste energijski trdi disk, na katerega so vtisnjeni vsi spomini na dogodke iz naših preteklih inkarnacijah, in kot tak posreduje vpoglede in odgovore.

Z regresijo odkrivamo vzroke partnerskih težav, karmična ozadja odnosov med starši in otroki, vzroke: neosnovanih strahov in občutkov krivde, blokad, ponavljajočih se negativnih vedenjskih vzorcev, črne magije, vzroke psihičnega in fizičnega nasilja, spolnih zlorab, psihosomatske vzroke bolezni in podobno.

Regresija s Tatjano

Tatjano od otroštva naprej spremljajo neprijetne sanje o velikih psih. Kljub temu, da ni imela nobene slabe izkušnje s to živaljo v današnjem življenju se vsakemu bližnjemu srečanju z njimi izogne v velikem loku. Zanimalo jo je, od kod izvira ta neosnovani strah.

Višji Jaz Tatjano najprej vodi v življenje, v katerem se podoživi v situaciji, ko se s kočijo vsa vznemirjena pelje na zabavo. Zelo se ji mudi, priganja kočijaža, da bi čim prej prispela, ker bo na zabavi tudi njen izvoljenec, ki ga strastno ljubi. Naenkrat kočiji pot preseka trop podivjanih divjih psov, konji se splašijo, kočija se prevrne, ona se smrtno ponesreči. Ko zapusti telo, kot duša opazuje, kako njeno mrtvo telo grizejo in oblizujejo podivjani psi.

Tatjana podoživi še svoje prejšnje življenje v starem Rimu. Je bogata Rimljanka, njena strast so gladiatorske igre. Uživa ob gledanju krvoločnih bojev in kot vplivna gospa tudi sama izbira gladiatorje za posamezne boje. Najbolj pri srcu so ji bitke s tigri. Za časa njenega rimskega življenja pride do upora sužnjev, ki zasedejo mesto. Vržejo jo v ječo, v kateri so prej bivali gladiatorji, nato pa jo gladiatorji spustijo v areno, kjer jo požre tiger.

Tatjana je ozavestila travmatične dogodke iz preteklosti. Danes veliko lažje obvladuje svoj strah pred velikimi psi.