ODZIVI

Odzivi

Vesna je oseba, ki ima dostop do sveta, ki je meni nerazumljiv. Ko me je bilo treba soočiti in pogledati resnici v oči, premagati strah in odstraniti entitete, ki so v začetku nagajale, je pokazala veliko trdnost. Regresoterapijo izvaja z vso pozornostjo in hvaležnostjo, zaveda se, s čim se sooča. Takoj sem se ji prepustila, bilo je intenzivno... vodila me je in očistili sva ključne blokade, ki so me nezavedno zadrževale v preteklosti.

Regresoterapija je spremenila barvo mojega življenja, začelo je teči po drugačnih tirih, osvobodila sem se! Bolj zaupam vase in delam tisto, kar hočem. Moja duša se izraža jasneje. Dve seansi v pol leta sta v moje življenje prinesli veliko pozitivnih sprememb.

- Tina -


Za seanso regresije sem se odločil predvsem iz radovednosti oz. zaradi izkušnje, in ne toliko zaradi brskanja po prejšnjih življenjih oz. življenjih med življenji... Izkušnja regresije ni samo potešila moje radovednosti, temveč mi je ponudila nesluten uvid v določena stanja, ravnanja in čustvovanja v mojem življenju tukaj in zdaj.

- Boštjan -


Preizkušam različne tehnike, da bi razumela in si odgovorila na klasična vprašanja: "Od kod sem prišla? Zakaj sem tu? Kdo sem? Ali bom zmogla izpolniti naloge, zaradi katerih sem tu? Kam bom odšla, ko bom zaključila to bivanje? Katere dolgove poravnavam iz preteklosti? Komu iz svoje okolice?"

Regresije sem se bala... zelo. Strahu pred spustom v regresijo sem porezala krila, ne hromi me več. Dobila sem nekaj odgovorov na zastavljena vprašanja. Ne sprašujem se, ali so le-ti produkt mojih možganov... četudi so, sem z odgovori veliko lažja. Naš um želi razumeti, duša pa čutiti. Z regresijo sem nasitila oba...

- Su -


Vedno sem bila takšna, da mi ni bilo dovolj, ko mi je nekdo rekel: Tako pač to je ... Enostavno mi ni dalo miru in sem morala najti odgovore, ki so potešili moj večni: Zakaj. Ko sem spoznala Vesno, sem vedela, da bom z njeno pomočjo prišla do spoznanja, ki se mi je že dalj časa izmikalo. Zahvaljujoč njeni predanosti svojemu delu, potrpežljivosti in toploti, ki jo izžareva, sem res lahko svoje prepričanje spremenila iz danes na jutri ... Tesnoba, ki me je ovijala, je popustila in se spremenila v spoštovanje ... Spremenil se mi je pogled na svet, postal je svetlejši, brez nepotrebnega zapletanja.
Srečanje z Vesno priporočam vsem, ki iščejo odgovore na vprašanja, pa jih drugje ne dobijo; vsem, ki želijo v svojem življenju kaj spremeniti ... pa tudi tistim, ki so samo radovedni ... Vesna bo s svojo pozitivno energijo vsakega nežno popeljala v nov svet ... V svet sprememb.

                                                                                                                                                                                                                                                                                     - Sonja -