Veröffentlichungen

Vortrag, Regen, Deutschland, 2017

http://www.exomagazin.tv/reinkarnation-das-andere-ich/


Turbulenca1, RTV Slovenija

http://4d.rtvslo.si/arhiv/turbulenca/174436451


 Kako je v resnici nastal svet

Prevod in priredba članka avtorja Jana Erika Sigdella

Mesto Ur je pred 3-6 tisoč leti cvetelo v Mezopotamiji, bilo je center sumerske kulture. Iz tega mesta so prišli Hebrejci, ki jih je Jahve popeljal v deželo Kanaan (1 Mz 11,28-31), kjer so ohranili mezopotamsko znanje. Kasneje jih je lakota gnala naprej v Egipt (1 Mz 12,10). V Egiptu so s Hebrejci sčasoma začeli ravnati kot z drugorazrednimi ljudmi in Jahve je izkoristil stisko Hebrejcev tako, da jih veliko kasneje „odrešilno“ odpeljal nazaj v Kanaan. Ko so po zelo dolgem potovanju prišli v Kaanan, so na svoje razočaranje videli, da dežela, ki jim jo je Jahve obljubil, ni bila nenaseljena. V mestih so živeli ljudje. Jahve je Hebrejcem preko Mojzesa sporočil, da morajo vse te ljudi pobiti in ne smejo prizanesti niti ženski, otroku niti starcu (sem in tja so kot vojni plen pustili živeti kakšno devico, verjetno zaradi seksualnih uslug). To je bil prvi veliki holokavst in v Svetem pismu je izčrpno opisan v knjigah Jozue in Sodniki ter v 5. Mojzesovi knjigi. V slednji Jahve Hebrejcem pred tem genocidom obljubi naslednje „Ko te torej GOSPOD, Bog tvoj, pripelje v deželo, ki je zanjo prisegel tvojim očetom, Abrahamu, Izaku in Jakobu, da ti jo da: velika in lepa mesta, ki jih nisi zidal, in hiše, vsega dobrega polne, ki jih nisi napolnil, in izkopane vodnjake, ki jih nisi izkopal, vinograde in oljkova drevesa, ki jih nisi zasadil, in ko boš od tega jedel in se nasitil…“ (5 Mz 6,10-11). Tako so Hebrejci na Jahvejev ukaz uničili svoje lastne prednike z izgovorom, da so grešniki. A njihov edini „greh“ je bil ta, da so ohranili starodavno mezopotamsko znanje o izvoru takratnega človeštva, ki nam ga je Jahve hotel zamolčati. To je bilo neke vrste etnično čiščenje.

Weiterlesen...

Večno prekletstvo ne obstajaNE

Dr. Jan Erik Sigdell je mednarodno priznan strokovnjak za regresoterapijo[1]. Od 70-ih let prejšnjega stoletja dalje je izvedel na tisoče regresij in razvil nove metode regresoterapije, ki temelji na tehniki Bryana Jameisona (ZDA). Pred leti se je iz Švice preselil v Slovenijo, v majhno idilično vasico Dutovlje na Primorskem, kjer živi in deluje. Dela kot regresoterapevt[2], izvaja delavnice ter predava na mednarodnih kongresih. Je tudi avtor številnih strokovnih knjig o regresoterapiji. Ena izmed njih je tudi knjiga Nevidni vplivi (nemški or. Unsichtbare Einflüsse), ki je predstavljena v tem intervjuju.

VPRAŠANJE: Gospod Sigdell, poznamo vas kot odličnega regresoterapevta. Naredili ste zelo veliko regresij in z njimi pomagali več tisočim ljudem. Svoje bogate izkušnje predajate naprej na delavnicah in predavanjih, ter v svojih strokovnih knjigah. Ste zelo ploden pisec. Napisali ste več kot 10 knjig s področja regresoterapije. V slovenskem jeziku je leta 2011 izšla knjiga Regresija v prejšnja življenja. Prevedena pa je tudi že vaša druga knjiga z naslovom Nevidni vplivi, ki pa žal še ni izšla. Še vedno čaka na založnika, ki bi jo bil pripravljen natisniti. V knjigi opisujete svoje izkušnje z dušami umrlih in entitetami, ki jih med regresoterapijo odkrijete pri regresirancu[3]. Preden pa spregovoriva o teh izkušnjah, bi vam , za začetek najprej postavila vprašanje, kaj je duša in kaj entiteta ter kakšna je razlika med njima?

Weiterlesen...

Back to Top
Facebook Slider